/** * */

Rumpler C.II

(Verschil tussen bewerkingen)
Versie op 6 jul 2008 15:17
Sniper snoop (Overleg | bijdragen)

← Previous diff
Versie op 31 mei 2009 15:29
Sniper snoop (Overleg | bijdragen)

Next diff →
Regel 1: Regel 1:
-De Rumpler C-serie is een serie tweedekkers gefabriceerd door [[Bayerische Rumpler-Werke AG]] en ingezet door de [[Luftstreitkräfte]], [[Ottomaanse luchtmacht]] (Ottomaanse luchtmacht) en de [[Bulgaarse luchtmacht]] (Военновъздушни сили). De serie bestaat uit tien toestellen. +[[Image:Geen foto.jpg|left|frame]]De Rumpler C-serie is een serie tweedekkers gefabriceerd door [[Bayerische Rumpler-Werke AG]] en ingezet door de [[Luftstreitkräfte]], [[Ottomaanse luchtmacht]] (Ottomaanse luchtmacht) en de [[Bulgaarse luchtmacht]] (Военновъздушни сили). De serie bestaat uit tien toestellen.
Na de [[Rumpler C.I]] kwam het ontwerpen van de Rumpler C.II op gang. Maar die werd al gauw geannuleerd wanneer de bouw begon van de [[Rumpler C.III]]. Na de [[Rumpler C.I]] kwam het ontwerpen van de Rumpler C.II op gang. Maar die werd al gauw geannuleerd wanneer de bouw begon van de [[Rumpler C.III]].

Versie op 31 mei 2009 15:29

De Rumpler C-serie is een serie tweedekkers gefabriceerd door Bayerische Rumpler-Werke AG en ingezet door de Luftstreitkräfte, Ottomaanse luchtmacht (Ottomaanse luchtmacht) en de Bulgaarse luchtmacht (Военновъздушни сили). De serie bestaat uit tien toestellen.

Na de Rumpler C.I kwam het ontwerpen van de Rumpler C.II op gang. Maar die werd al gauw geannuleerd wanneer de bouw begon van de Rumpler C.III.

Rumpler C-serie

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Rumpler_C.II"
Personal tools