/** * */

Overleg gebruiker:Aglooka

een interessante variant was de "Schwere Karteune" (30,5cm -Rohr L/30 in M lafette) Of (Beta-M gerat) Waarbij de affuit van het M gerat werd gebruikt om een L30 305mm loop in te legggen. Dit ter stijging van de rijkweidte maar ten koste van het granaatgewicht.

Maak ik hiervoor een nieuwe pagina, of vermeld ik dit op de bestaande pagina ?

Trein en spoorweggeschut

We hebben nu twee rubriek dat hetzelfde bespreken? Bovendien plaatsen wij nooit inleiding in een titel. En de Paris is toch een geschut op een treinstel? --Sniper Snoop 2 okt 2009 15:43 (CEST)


Neen hoor, ik wou de rubriek van het treingeschut (spoorweggeschut is een betere term)laten deleten, maar had daar het nodige truukje nog niet voor ontdekt (heb het al wel ergens tegengekomen, heb er nu terug naar gezocht, maar vind het niet.--Aglooka 2 okt 2009 16:09 (CEST) (haha, met handtekening deze keer)

Wat vind je trouwens van die italiaanse 400mm mortier ? Ik vond het in een boek en dacht direct: dat verdient een artikeltje zoiets speciaals :)

Let op voor auteursrechten. Meer vragen wij niet. --Sniper Snoop 2 okt 2009 16:25 (CEST)
Tja, ik heb de verwijzing ernaartoe gezet. en de getallen (de weinige die er zijn) heb ik in de howitzertabel gezet. En er was mij op het forum verteld dat fotos uit wwI geen auteursrechten meer hebben, maar daar geloof ik eigenlmijk niet in. Groetjes --Aglooka 2 okt 2009 16:46 (CEST)
Trouwens: hoe vind je paginas zonder categorie terug ? --Aglooka 2 okt 2009 16:52 (CEST)

Dat klopt. Ik neem wat over uit de Wikipedia: Auteursrecht ontstaat automatisch door de "creatieve daad" en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker.. En om toch zeker te zijn, zoek in Wikimedia Commons naar afbeeldingen. Daar staat duidleijk vermeld wat je mag en niet mag doen. In de meeste gevallen, vrij! Postkaarten zijn sowieso vrij. Laat best de postkaart compleet. Dus bijvoorbeeld Ieperse postkaarten van d'Anthony, laat d'Anthony + datum + beschrijving best staan. Het heeft nog eens duidelijk bewijs over de tijdperk enz enz. Pginas zonder categorie, vind je namelijk terug bij "Pagina's zonder categorie". Je kan deze pagina terug vinden bij "Speciale pagina's" dat je in de tabel links, Gereedschap, kan terug vinden. Ik raad je aan om die eens goed te bekijken. Hier en daar wat handige pagina's. In overlegpagina, als je op iets antwoord, plaats gewoon alles achter elkaar en iedere keer een : voor uw bericht. Hierdoor word alles mooi overzichtelijker. Soms plaatsen we dan geen :. Meestal nadat er al drie keer een : werd geplaatst. Want na een tijdje zoude we een vertikale lijn hebben met enke letters. Indien je graag over iets anders een reactie wenst te geven, plaats het onderaan met een nieuwe titel. Ik geef een voorbeeld. Want zo geraakt alles een soep als we gewoon onder elkaar gooien. En hier hebben we ook een prima voorbeeld hoe het best moet: Overleg:Het ontstaan van de Militaire Luchtvaart --Sniper Snoop 2 okt 2009 17:22 (CEST)

Een voorbeeld

Een voorbeeld--Sniper Snoop 2 okt 2009 17:22 (CEST)

Een voorbeeld--Sniper Snoop 2 okt 2009 17:22 (CEST)
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg_gebruiker:Aglooka"
Personal tools