/** * */

Overleg:Spoorweggeschut

Het bijschrift bij de laatste foto is volgens mij niet helemaal correct. Wat wordt bedoeld de Amerikaanse burgeroorlog of de boerenoorlog. De laatstgenoemde oorlog staat bekend om het gebruik van spoorwegen en treingeschut was daar een onderdeel van.--Mark II 24 mei 2009 21:33 (CEST)

Excuseer, ik pas het aan. Het gaat om de Amerikaanse Burgeroorlog. --Sniper snoop 24 mei 2009 22:09 (CEST)

Aglooka, ik weet niet wat jouw doel is? Laten we houden bij Treingeschut? ;) --Sniper Snoop 2 okt 2009 14:34 (CEST)


Och, sorry, wou het naar spoorweggeschut omzetten, maar als jij liever treingeschut wil gebruiken we dat. De bedoeling is een artikel te schrijven dat een overzicht geeft van wat treingeschut zoal inhoud (technische termen, verschillende typen en zo) voor dt ik losse artikels over de geschuttten wil schrijven.--Aglooka 2 okt 2009 16:13 (CEST)

Ik stel voor dat we gaan naar Spoorweggeschut en het andere artikel te verwijzen naar dit onderwerp. Ik ga inleiding eruit halen, want wij plaatsen dit nooit in de titel. Tenzij het gaat over een enorme tekst dat word verdeelt over delen. --Sniper Snoop 2 okt 2009 16:20 (CEST)
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:Spoorweggeschut"
Personal tools