/** * */

Overleg:LZ 54 'L 19'

(Verschil tussen bewerkingen)
Versie op 28 nov 2009 13:38
Sniper Snoop (Overleg | bijdragen)

← Previous diff
Huidige versie
Wvanrosm (Overleg | bijdragen)

Regel 4: Regel 4:
::Inderdaad ga ik meer voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Dat was vroeger misschien nuttig toen er nog ertg weinig artikelen waren. De ondergang van de L19 is een apart artikel, maar die info staat er nu eigenlijk dubbel in. Ik zal zien of ik beide handig kan combineren.--[[Gebruiker:Lingekopf|Lingekopf]] 28 nov 2009 14:02 (CET) ::Inderdaad ga ik meer voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Dat was vroeger misschien nuttig toen er nog ertg weinig artikelen waren. De ondergang van de L19 is een apart artikel, maar die info staat er nu eigenlijk dubbel in. Ik zal zien of ik beide handig kan combineren.--[[Gebruiker:Lingekopf|Lingekopf]] 28 nov 2009 14:02 (CET)
:::Linge, mss kan je het nog niet goed beseffen. De Wiki is en blijft een samenwerkingsproject. Wat hier nu staat, kan eventueel door iemand anders word aangevuld. Bijvoorbeeld Ieper was een docu dat werd overgenomen van Wikipedia. Toen ik hier kwam vulde ik alles zo goed aan, dat het artikel meer dan vroeger was. Dus ik zou zeggen, wees geduldig en ooit komt er nog meer info. Ik probeer op The Aerodrome forum wat meer los te krijgen over de Zeppelin.--[[Gebruiker:Sniper Snoop|Sniper Snoop]] 28 nov 2009 14:38 (CET) :::Linge, mss kan je het nog niet goed beseffen. De Wiki is en blijft een samenwerkingsproject. Wat hier nu staat, kan eventueel door iemand anders word aangevuld. Bijvoorbeeld Ieper was een docu dat werd overgenomen van Wikipedia. Toen ik hier kwam vulde ik alles zo goed aan, dat het artikel meer dan vroeger was. Dus ik zou zeggen, wees geduldig en ooit komt er nog meer info. Ik probeer op The Aerodrome forum wat meer los te krijgen over de Zeppelin.--[[Gebruiker:Sniper Snoop|Sniper Snoop]] 28 nov 2009 14:38 (CET)
 +::::"De ondergang van de L19" is een klassieke episode uit de geschiedenis van WO 1. Daar horen niet allerlei technische gegevens bij en Sniper heeft gelijk als hij daar een apart artikel aan wil wijden, net zoals er bijv. twee artikelen zijn over de Audacious. Ik geloof ook niet dat het de taak is van een moderator om te bepalen waar iemand wel of niet over mag schrijven. Mvg, Wim --[[Gebruiker:Wvanrosm|Wvanrosm]] 28 nov 2009 16:07 (CET)
 +
---- ----

Huidige versie

Waarom een tweede artikel over hetzelfde luchtschip? Over de L 19 was al een artikel! --Lingekopf 28 nov 2009 00:01 (CET)

Je bedoelt wellicht de ondergang? Maar niet over het luchtschip zelf! Hier komen de specificaties en eventueel het ontstaan. Maar goed, wil je hem liever kwijt dan rijk? Doe maar, boeit me toch niet. Kan je trouwens ook vergelijken met de U-20 onderzeeër. Wim en ikzelf willen zoveel mogelijk artikels verzamelen en jij blijkbaar het tegenovergestelde. Wat reeds besproken werd is de ondergang van het luchtschip. Maar geen info over het schip zelf zoals de technische specificaties, het ontstaan enz enz. --Sniper Snoop 28 nov 2009 00:29 (CET)
Inderdaad ga ik meer voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Dat was vroeger misschien nuttig toen er nog ertg weinig artikelen waren. De ondergang van de L19 is een apart artikel, maar die info staat er nu eigenlijk dubbel in. Ik zal zien of ik beide handig kan combineren.--Lingekopf 28 nov 2009 14:02 (CET)
Linge, mss kan je het nog niet goed beseffen. De Wiki is en blijft een samenwerkingsproject. Wat hier nu staat, kan eventueel door iemand anders word aangevuld. Bijvoorbeeld Ieper was een docu dat werd overgenomen van Wikipedia. Toen ik hier kwam vulde ik alles zo goed aan, dat het artikel meer dan vroeger was. Dus ik zou zeggen, wees geduldig en ooit komt er nog meer info. Ik probeer op The Aerodrome forum wat meer los te krijgen over de Zeppelin.--Sniper Snoop 28 nov 2009 14:38 (CET)
"De ondergang van de L19" is een klassieke episode uit de geschiedenis van WO 1. Daar horen niet allerlei technische gegevens bij en Sniper heeft gelijk als hij daar een apart artikel aan wil wijden, net zoals er bijv. twee artikelen zijn over de Audacious. Ik geloof ook niet dat het de taak is van een moderator om te bepalen waar iemand wel of niet over mag schrijven. Mvg, Wim --Wvanrosm 28 nov 2009 16:07 (CET)

Hm, als ik van enige hulp kan zijn, ik heb wel een boek of 3 met specs van de L19 van de L10 Klasse.

Misschien beter een artikel over heel de klasse ineens met technische details en enventueel artikels met levenslopen voor degenen die er om een of andere reden uitspringen of de verhalen van de grote raids met daarin gewoon verwijzingen naar de klassen van de deelnemende zeps ? (L10 klasse: 28 stuks die 40% van alle zep raids hebben gedaan ! ) wow de L 14 heeft blijkbaar 526 vluchten gemaakt :)

We hebben dan de L 10 klasse , de l 20 klase, de L30 klasse "superzeppelins" (sorry, engelstalige bron) L48 en L53 klasse "hoogtezeppelins", en de laatste: de L70 klasse en dan nog de SL's die weinig impact hadden en enkele proptotypes en de "Afrika" zep.

Maar om eerlijk te zijn heb ik op dit moment geen zijn om drie boeken erover door te worstelen voor alle details en zo :-)

--Aglooka 28 nov 2009 01:17 (CET)

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:LZ_54_%27L_19%27"
Personal tools