/** * */

Antoon Verschoot

(Verschil tussen bewerkingen)
Versie op 13 feb 2011 13:50
Snaaip (Overleg | bijdragen)

← Previous diff
Versie op 13 feb 2011 18:24
Finnbar (Overleg | bijdragen)
Vlug de wasstraat in hiermee
Next diff →
Regel 1: Regel 1:
 +[[Categorie:Cleanup]]{{cleanup}}
'''Antoon Verschoot''' (Ieper, 1925) is een brandweerman, zingend lid en klaroenblazer. Hij trouwde in 1950 met Suzanne Lefever en kregen drie kinderen. Die kinderen kregen ook nog eens kinderen waarbij Verschoot zes kleinkinderen kreeg. Verschoot ging in 1950 in de Ieperse brandweer. Vier jaar late, in 1954, begon hij als klaroenblazer voor de [[Last Post Association]] te Ieper. Sindsdien bleef hij blazen onder de Menenpoort. Hij staat in vele landen gekend, waaronder Groot-Brittannië. Hij is de oudste en langdurigste klaroenblazer van de Association. Hij heeft al meer dan 14 000 keer de Last Post geblazen onder de Menenpoort te Ieper. In 1990 begon hij als zingend lid voor de Sint-Niklaas-Mannenkoor. Ondanks hij boven de 80 jaar is, is Verschoot nog steeds actief als klaroenblazer en blaast hij iedere week enkele keren de Last Post onder de [[Ieper|Ieperse]] [[Menenpoort]]. '''Antoon Verschoot''' (Ieper, 1925) is een brandweerman, zingend lid en klaroenblazer. Hij trouwde in 1950 met Suzanne Lefever en kregen drie kinderen. Die kinderen kregen ook nog eens kinderen waarbij Verschoot zes kleinkinderen kreeg. Verschoot ging in 1950 in de Ieperse brandweer. Vier jaar late, in 1954, begon hij als klaroenblazer voor de [[Last Post Association]] te Ieper. Sindsdien bleef hij blazen onder de Menenpoort. Hij staat in vele landen gekend, waaronder Groot-Brittannië. Hij is de oudste en langdurigste klaroenblazer van de Association. Hij heeft al meer dan 14 000 keer de Last Post geblazen onder de Menenpoort te Ieper. In 1990 begon hij als zingend lid voor de Sint-Niklaas-Mannenkoor. Ondanks hij boven de 80 jaar is, is Verschoot nog steeds actief als klaroenblazer en blaast hij iedere week enkele keren de Last Post onder de [[Ieper|Ieperse]] [[Menenpoort]].

Versie op 13 feb 2011 18:24

Opschonen: Deze pagina dient gecontroleerd te worden. Antoon Verschoot (Ieper, 1925) is een brandweerman, zingend lid en klaroenblazer. Hij trouwde in 1950 met Suzanne Lefever en kregen drie kinderen. Die kinderen kregen ook nog eens kinderen waarbij Verschoot zes kleinkinderen kreeg. Verschoot ging in 1950 in de Ieperse brandweer. Vier jaar late, in 1954, begon hij als klaroenblazer voor de Last Post Association te Ieper. Sindsdien bleef hij blazen onder de Menenpoort. Hij staat in vele landen gekend, waaronder Groot-Brittannië. Hij is de oudste en langdurigste klaroenblazer van de Association. Hij heeft al meer dan 14 000 keer de Last Post geblazen onder de Menenpoort te Ieper. In 1990 begon hij als zingend lid voor de Sint-Niklaas-Mannenkoor. Ondanks hij boven de 80 jaar is, is Verschoot nog steeds actief als klaroenblazer en blaast hij iedere week enkele keren de Last Post onder de Ieperse Menenpoort.

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Antoon_Verschoot"
Personal tools