/** * */

Overleg:Slagschip

@ Aglooka. Je schrijft "Ook was er een "Battleship building holiday" ... Is dat wat anders dan het Verdrag van Washington? Verder niet uitputtend doorgelopen. Termen als US-Navy gewoon in het Nederlands a.u.b. Over de dreadnought is er al een apart artikel, dat hoeft hier niet helemaal uitgemolken te worden. Zou je zo goed willen zijn dit artikel nog eens te herzien? mvg, Wim --Wvanrosm 15 okt 2009 21:03 (CEST)


OKee ik zal het doen als ik tijd heb (heb het nogal druk nu, maar zal dit eerst doen)--Aglooka 16 okt 2009 16:42 (CEST)--Aglooka 16 okt 2009 16:42 (CES


In orde. Maar ik vraag me af of de Dreadnought revolutie niet hier moet beschreven worden of misschien zelf een aparte pagina moet krijgen, gezien ze zo belangrijk is voor de eerste wereldoorlog. Ik vind het persoonlijk niet de juiste plaats om dit bij de beschrijving van het schip zelf te doen (trouwens de Dreadnought was niet het enige ship van dit soort dat in die tijd werd gebouwd, het werd voorafgegaan door Italiaanse, Japanse en Amerikaanse ontwerpen en zelfs vroegere kielleggingen, maar ze werd als eerste afgebouwd door de enorme bouwcapaciteit en know how van de Britse maritieme bouwers, plus het "stelen" van reeds vervaardigde onderdelen (o.m. hoofdbewapening inclusief torens en barbettes) bij andere schepen reeds in aanbouw) --Aglooka 16 okt 2009 19:15 (CEST)

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:Slagschip"
Personal tools