/** * */

Overleg:Mark III

Sniper, zou je alstjeblieft eens naar dit artikel kunnen kijken? Het Nederlands is zó beroerd dat ik niet eens begrijp waar je het soms over hebt. Ik kan nog niet eens beginnen met het corrigeren van de honderden spellingsfouten omdat ik gewoon niet weet wat er bedoeld wordt. Dit kan echt niet zo hoor! Een tip: schrijf nu eens half zo snel, en controleer je teksten wat beter. --Lingekopf 21 nov 2009 19:19 (CET)

wat bedoel je hiermee: Alhoewel men toen de barbette weg lieten voor betere ventilatie tijdens het opleiden.--Lingekopf 21 nov 2009 23:21 (CET) Wat moet ik hiermee: De rupsbanden van de Mark II werden ook toegepast op de mark III en kon ook voorzien worden met speciale sloffen om de tractie te vergroten en de bodemdruk te verminderen.--Lingekopf 21 nov 2009 23:22 (CET)

Jah, op vraag 1 -> het opleiden van de bestuurders werd de barbette weg gelaten. Hierdoor ontstonden twee grote gaten in de tank zodat de gassen sneller kon ontsnappen. Op vraag 2 -> de rupsbanden van de Mark II werden verbreed tegenover de Mark I. En op de rupsbanden kon met sloffen voorzien, vlaktes die uit de zijkanten staken. Zoals de foto hieronder verteld. Kan je vergelijken met de pantoffels op houwitsers.--Sniper Snoop 22 nov 2009 00:02 (CET)
De tanden die uitsteken op de rupsbanden.
Enlarge
De tanden die uitsteken op de rupsbanden.
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:Mark_III"
Personal tools