/** * */

Hoofdpagina

Beste bezoeker of gebruiker,
Welkom op de WIKI-pagina's van forumeerstewereldoorlog.nl. De WIKI is een aanvulling op dat forum. Interessante bijdragen aan het forum, maar ook rechtstreeks geplaatste artikelen kunnen hier bewaard blijven en zo een naslagwerk over de Eerste Wereldoorlog vormen. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen.
Momenteel bevinden zich minstens 1.840 artikelen in deze wiki, en dit aantal groeit nog steeds.
Richtlijnen?
Wilt u zelf een bijdrage leveren aan de WO1WIKI? Ga dan de uitdaging aan om de tekst zelf te schrijven. Hierdoor blijft de WO1Wiki origineel en blijft het een meerwaarde hebben ten opzichte van andere websites, of Wikipedia. Bovendien is het overnemen van bestaande teksten niet altijd vrij van copyright!
Als een nieuw artikel schrijven te moeilijk is stellen we ook een aanzet tot een nieuw artikel op prijs. We waarderen uw hulp door het aanvullen of corrigeren van een artikel.
Het geniet de voorkeur om de teksten in het Nederlands te schrijven. De WO1Wiki is tenslotte onderdeel van een Nederlandstalig forum.
Doelgroep
De WO1Wiki is er voor iedereen. Niet alleen voor de forumleden van bovengenoemd forum, maar voor alle geïnteresseerden in de Eerste Wereldoorlog. Uit de statistieken blijkt dat de WIKI niet alleen vanuit het forum wordt benaderd, maar ook van buitenaf, elders van het internet.
Hulp nodig?
Wilt u zelf een bijdrage leveren, of een bestaande tekst bewerken, maar heeft u een duwtje in de rug nodig? Dan kunt hier een beknopte uitleg vinden: Help-Wiki.
En u kunt in de zandbak oefenen.
Veel plezier op de Wiki. Een goed beginpunt is de inhoudsopgave.

Het WO1-Wiki-team

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Hoofdpagina"
Personal tools