Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index Forum Eerste Wereldoorlog
Hét WO1-forum voor Nederland en Vlaanderen
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   WikiWiki   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen   Actieve TopicsActieve Topics 

Huisregels en andere informatie- Forum Eerste Wereldoorlog

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> Belangrijke mededelingen Actieve Topics
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 22 Okt 2007 17:09    Onderwerp: Huisregels en andere informatie- Forum Eerste Wereldoorlog Reageer met quote

Policy

Welkom

Welkom op Forum Eerste Wereldoorlog.
Het aanbieden van een forum met als thema de Eerste Wereldoorlog is een middel om de belangstelling voor dat thema in Nederland en België te bevorderen. (zie ook onze doelstellingen)
Met nadruk stellen we dat ook Vlaamse en andere internationale users meer dan welkom zijn. Om het forum voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden word je geacht je aan een paar simpele spelregels te houden. De meeste spreken voor zich, ze zijn gebaseerd op normale fatsoensregels, maar voor de duidelijkheid noemen we ze toch maar even.

Doelstellingen van het FEW :

Het promoten van de herinnering en herdenking aan de Eerste Wereldoorlog.
Het verhogen van de bekendheid van de Eerste Wereldoorlog bij het grote publiek en bij de studenten in het bijzonder.
Het beschermen aan te moedigen en te ondersteunen van geografische sites die te maken hebben met de Eerste Wereldoorlog.
Het houden van forummeetings en lezingen ter verhoging van de bekendheid van de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog.
Het aanleggen van een digitale databank over de Eerste Wereldoorlog.

Onze gedragsregels tot samenwerking :

De Eerste Wereldoorlog in een objectieve manier benaderen.
De Eerste Wereldoorlog op een correcte wetenschappelijke manier benaderen.
Herinnering en herdenking hoog in het vaandel voeren en promoten.
Het zich te allen tijde onthouden van racistische of discriminerende opmerkingen, nazi-revisionisme en holocaust-ontkenning.

Wat verwachten we van jou als user ?

Het voornaamste is dat we verwachten dat je je op fatsoenlijke wijze gedraagt tegenover je medeposters, dat je je aan de Nederlandse wetgeving houdt en dat je de instructies van moderators en (forum)admins opvolgt.
Verder reageer je natuurlijk ontopic, probeer je niet ongepast lollig te doen in serieuze forums en topics en laat je de modjes en (forum)admins bepalen wat wel en geen slotje verdient en wie wel of geen ban moet krijgen. Ook gaan we ervan uit dat je niet onnodig kwetsend, schokkend of storend gedrag vertoont of dergelijke plaatjes post.
We komen hier allemaal om van elkaar te leren én voor de gezelligheid, niet om koste wat het kost een wedstrijdje discussieren te winnen.
En natuurlijk verwachten we dat je FAQ's leest. Bijna elk subforum heeft ze en het is aan te raden deze door te lezen voordat je in het specifieke subforum post. Sommige regels kunnen afwijken van deze policy.

Wat kan en mag je van de moderators en (forum)admins verwachten ?

Je mag verwachten dat we proberen je zoveel mogelijk te helpen bij problemen met de site en dat we ons best doen de boel over het geheel genomen leuk te houden.

Wat moet je NIET van ons verwachten ?


Je moet vooral niet verwachten dat wij scheidsrechtertje gaan spelen bij onderlinge conflicten. Daar hebben we de zin niet in, noch de tijd voor. Dop je eigen boontjes, gedraag je fatsoenlijk en negeer de mensen waar je niet goed mee op kan schieten. Forum Eerste Wereldoorlog heeft een heleboel gebruikers en er zullen altijd mensen zijn waarmee je botst. Ga dat gewoon uit de weg.
Wat we ook niet doen is op verzoek posts verwijderen, usernames verwijderen of wijzigen (om welke reden dan ook !), topics sluiten of users bannen.
Denk na voor je iets post en ben je ervan bewust dat jouw woorden en jouw naam nog jarenlang via zoekmachines te vinden zijn

Wat moet je vooral niet vergeten ?

Vergeet vooral niet dat de moderators in de eerste plaats users zijn die zijn uitgekozen om de boel een beetje in de gaten te houden en in goede banen te leiden. Hun instructies dienen dan ook opgevolgd te worden. Forum Eerste Wereldoorlog is geen democratie.
Ook kunnen mods topics sluiten of verwijderen en berichten wijzigen of verwijderen als dit nodig wordt geacht.
Vergeet verder niet om na te denken voordat je iets post. Iedereen kan meelezen en je posts, foto's etc elders gebruiken dan jij voor ogen had. Ook kunnen je berichten en alles daarin (foto's bijvoorbeeld) gequote worden in andere berichten. Zo werkt het internet nu eenmaal. Wij zijn daar niet aansprakelijk voor en zullen ons daar doorgaans ook verder niet mee bemoeien en met het posten op Forum Eerste Wereldoorlog verklaar je ook dat je er geen bezwaar tegen hebt als je foto's en teksten in andere topics opduiken. Wil je alleenrecht op je berichten, plaats ze dan niet op Forum Eerste Wereldoorlog.

Wat is bannen en hoe moet het dan verder ?

Als de crew vindt dat je je niet naar wens gedraagt dan kan worden besloten je de toegang tot de site te ontzeggen. De crew bepaalt in alle gevallen hoe lang je ban duurt. Dit wordt op gevoel en specifieke omstandigheden bepaald en kan dus voor iedereen anders zijn. Na de duur van de ban moet je zelf mailen met een verzoek voor een unban, vergezeld door een verklaring dat je je gedrag aan zult passen.
Over bans wordt niet gecorrespondeerd noch gediscussieerd. Je kunt wel besluiten je gedrag middels een mail toe te lichten, maar er is geen enkele garantie dat dat een kortere ban oplevert.
Tijdens de duur van de ban mag je niet posten. OOK niet met een andere nickname. Doe je dat wel dan zal dat account eveneens gebanned worden en zal je banduur verlengd worden.

En als je als user vindt dat een ban onterecht is ?

Bans worden niet zomaar gezet. Daar is altijd een reden voor. Dat kan een specifiek voorval zijn, een opeenstapeling van voorvallen of gewoon een algemene indruk van storend gedrag. Als je tegen een ban aanloopt zul je deze dus gewoon moeten uitzitten.

Wat doen we liever niet op Forum Eerste Wereldoorlog wat wettelijk (wellicht) wel mag?

- Het plaatsen van (linkjes naar) mp3's, films, warez , modchips, gruwelijk materiaal, porno, persoonlijke gegevens en dergelijke

-Racistische of discriminerende opmerkingen, nazi-revisionisme en holocaust-ontkenning worden niet getolereerd. Hakenkruizen en overig nazi-materiaal worden verwijderd.

-Het schreeuwen in topics (typen in hoofdletters) wordt niet gewaardeerd.

-Tik normaal Nederlands, BrEeZahTaAl is erg vermoeiend en storend.

- Spammen, enquetes houden zonder expliciete toestemming en linken naar geldverdienzaken met je refererid erin

Torrents

Er zijn veel WO1 materialen die zich via Bittorrent verspreiden.
Als je alleen directe link naar de .torrent plaatst, dan is het natuurlijk geen enkel probleem. Maar post geen links naar sites waar ook tal van andere, wellicht minder legale, torrents te vinden zijn. Hou het dan bij de .torrent zelf, en zet er bij dat het legaal is.

Herhaalde overtredingen

Herhaaldelijke overtredingen leveren een forumban op. Let wel, we bannen pas in uiterste noodzaak, we zitten hier niet om te bannen, maar om een aangenaam forum te hebben.
Overtredingen zijn duidelijk terug te vinden vanwege het feit dat op de plaats van de gewiste overtreding het volgende geplaatst zal worden in het rood : *modbreak : met de reden van verwijdering*

Banreglement

1e ban, 48 uur met een proeftijd van een week.
2e ban, 1 week met een proeftijd van een maand.
3e ban, 1 maand met een proeftijd van 3 maanden.
4e ban, volledig weg.
Bij ernstige overtredingen en wangedrag kan hiervan worden afgeweken.

Persoonlijke aanvallen, het opstarten van hetze’s, het posten van aanvallen op de crew, aanvallen op users/crew via PB of email zullen extra streng bestraft worden met een directe ban van 14 dagen en bij herhaling van een definitieve ban.
Ben je met iets niet akkoord, laat dit dan op een keurige manier weten aan de admins (enkel en alleen via PB), maar besef ook dat hun beslissing bindend is en niet verder kan betwist worden.

Nederlandse en buitenlandse wetgeving

We zijn niet bepaald dol op users die met metaaldetectoren de slagvelden afstropen en dat gedrag hier, door het vertellen van enthousiaste verhalen, aanmoedigen. Middels strenge wetgeving is het in België en Frankrijk verboden op zoek te gaan naar overblijfselen van de strijd in '14-'18, zeker als het tot doel heeft de gevonden spulletjes mee te kunnen nemen. Het geldt daar niet als een simpele overtreding, maar als misdaad. Wij zijn van mening dat iedere toerist zich te houden heeft aan de wetten die gelden in het land waar hij verblijft. Ook thuis in Nederland of België gelden wetten waar we ons aan moeten houden. We stellen het uitdrukkelijk niet op prijs als verzamelaars hier items laten zien die door de betreffende wapen- en munitiewetten zijn verboden. Ook al zijn ze nog zo ongevaarlijk. Verzamelen is leuk, maar moet dat ook op ons forum blijven.

Aan- en verkoop van goederen

We beschouwen het opnemen van een "te koop aangeboden-topic" en een "te koop gevraagd-topic" op dit forum als een extra service aan onze users. Het gebruik is gratis, maar we nemen geen enkele verantwoording als een aan- of verkoop niet naar wens verloopt. Wel worden we graag via een PB op de hoogte gebracht als er sprake is van (vermoedelijk) onwettig/onrechtmatig handelen, zodat we passende maatregelen kunnen nemen. Bij het te koop aanbieden graag een (vraag)prijs vermelden. Items die in Nederland of België verboden zijn mogen niet worden aangeboden.

Privacy statement

Forum Eerste Wereldoorlog zal geen mailadressen, telefoonnummers of andere niet door jezelf publiekelijk gemaakte informatie doorgeven aan derden, tenzij dit door een rechter wordt geëist. Wel kunnen we besluiten je provider op de hoogte te stellen als je je grof misdraagt.

Aansprakelijkheid

Forum Eerste Wereldoorlog aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade geleden door het gebruik van deze site of de inhoud van berichten van users. Users zijn ZELF verantwoordelijk voor hetgeen ze posten.
Forum Eerste Wereldoorlog behoudt zich het recht voor berichten te verwijderen, verplaatsen of wijzigen en gebruikers de toegang geheel of gedeeltelijk te ontzeggen.

Neutraliteit

Het forum stelt zich zo neutraal mogelijk op. Dat wil zeggen dat wij wensen met alle organisaties, musea, toeristische diensten samen te werken die te maken hebben met de Eerste Wereldoorlog die voldoen aan onze gedragsregels. Users die er over denken dat ze hier bepaalde tegenstrijdige belangen moeten uitvechten met elkaar over voorvernoemde, zijn hier aan het verkeerde adres. Wij zullen niet toestaan dat iemand onze neutraliteit in gevaar brengt. Er zal hierop dan ook zeer streng toegezien worden. Een eerste overtreding hierop zal een ban van 14 dagen tot gevolg hebben. Bij herhaling is de ban definitief.

Politiek

Dit is geen politiek forum. Dat wil zeggen dat politieke topics hier enkel welkom zijn, mits ze rechtstreeks te maken hebben met de Eerste Wereldoorlog zelf. Dus alle onrechtstreekse zaken en andere politiek komen hier op dit forum niet ter sprake, ook niet in Algemene chat of Actuele gebeurtenissen.

Wij manen ook aan tot voorzichtigheid voor zaken die godsdienst betreffen en ook daar de nodige omzichtigheid en respect voor ieder zijn keuze te hanteren.

Tenslotte :

Even duidelijk op een rij wat niet kan en waar we bijzonder zwaar aan tillen :

Persoonlijke aanvallen op users/crew van het forum

Aanvallen op organisaties, musea, toeristische diensten die verbonden zijn aan de Eerste Wereldoorlog.
Dit wil niet zeggen dat je geen mening mag geven, maar het mag niet persoonlijk worden of aanleiding geven tot een hetze. Er is een groot verschil in de manier waarop je iets post. Als je twijfelt kan je nog steeds eens de knop voorbeeld gebruiken en je post nog eens doornemen, zodat je er zeker van bent dat je de regels respecteert.

Racistische en discriminerende opmerkingen

Schending van persoonlijke e-mails

Schending van private berichten

Schending van private gesprekken

Schending van zaken die in de moderatie afdeling besproken of gepost waren

Dit is een forum ter herdenking en ter herinnering aan zij die vielen en vochten in de Eerste Wereldoorlog. Het staat open voor iedereen die zich op een aangename manier wil bezig houden met zijn hobby,
met zijn familieverleden en met de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog.
Of je nu groenteman bent of professor, voor iedereen!
Voor iedereen die de regels volgt!

Het Team van Forum Eerste Wereldoorlog
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1


Laatst aangepast door Yvonne op 10 Sep 2013 10:51, in toaal 6 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Feb 2010 20:57    Onderwerp: Reageer met quote

Toevoegingen 2010

Auteursrecht
Alle rechten zijn expliciet voorbehouden. Behalve het downloaden en printen van geboden informatie voor persoonlijk gebruik, of anders voor zover dit expliciet door Forum Eerste Wereldoorlog wordt aangegeven danwel hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk toestemming voor wordt verleend, is het niet toegestaan de inhoud van deze website en haar onderdelen geheel danwel gedeeltelijk over te nemen, vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Het overnemen van nieuws- of andere berichten van Forum Eerste Wereldoorlog zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is uitdrukkelijk verboden. Het auteursrecht van de reacties berust bij de individuele auteurs.


Het auteursrecht van door gebruiker geplaatste content blijft bij de individuele gebruikers. Forum Eerste Wereldoorlog is niet gerechtigd het materiaal te verkopen, verhuren of anderszins het auteursrecht, portretrecht of elk ander recht op het materiaal over te dragen aan derden.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”).

Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op de computer van de gebruiker worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal het IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 18 Dec 2010 17:03    Onderwerp: Reageer met quote

forumeerstewereldoorlog.nl
Algemeen

Yvonne Heslinga, hierna te noemen Yvonne, verleent u hierbij toegang tot forumeerstewereldoorlog.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Yvonne en derden zijn aangeleverd. Yvonne behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Yvonne.

Beperkte aansprakelijkheid
De op forumeerstewereldoorlog.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Yvonne.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op forumeerstewereldoorlog.nl. Yvonne oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Yvonne zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Yvonne en haar gebruikers. De inhoud van forumeerstewereldoorlog.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.


Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator gegenereerd.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 29 Mei 2011 14:46    Onderwerp: Reageer met quote

Ik wilde dit nog eens onder de aandacht brengen:
het publiceren van stukken die je elders op internet vindt moeten ook aan bepaalde regels voldoen.


[*] Bronvermelding
[*] Liefst toestemming ( dan mag je meestal het hele artikel wel gebruiken)
[*] linkje/URL

Het zomaar overnemen zonder enige vermelding kan mij behoorlijke problemen opleveren.
Dus alstublieft denk aan bovenstaande puntjes.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:00    Onderwerp: Reageer met quote

Contact adres Forum Eerste Wereldoorlog

info@forumeerstewereldoorlog.nl
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:20    Onderwerp: Reageer met quote

Ik krijg behoorlijk wat mailtjes van users die in hun profiel het mailadres veranderd hebben of andere veranderingen hebben doorgevoerd en dan niet meer kunnen inloggen.
Ook het gestuurde activeringslinkje schijnt niet te helpen.


Mocht het inloggen niet lukken of heeft u andere problemen met uw user-account, mailt u even naar:
yvonne@fok.nl en ik maak het voor u in orde.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:26    Onderwerp: Reageer met quote

Er bereiken ons met regelmaat vragen over de pb's en IP's, hier een kleine verduidelijking.


Hoewel technische aanpassing mogelijk zouden kunnen zijn aan het forum zodat PB's gelezen zouden kunnen worden is het goed uit te leggen hoe de crew van dit forum hiermee omgaat:

Om te beginnen: het lezen van privéberichten is een ongeoorloofde inmenging in iemands' privéleven. (art 10 Gw, art 8 EVRM), maar dat soort grondrechten zijn primair gericht op de relatie tussen burger en overheid. Je kunt ze daarom niet in elke situatie in onderlinge verhoudingen inroepen, maar het creëert wel een basis waarop het lezen van privéberichten door crew onrechtmatig (BW 6:162) is of kan zijn.
Plus dat het volledig buiten alle fatsoensregels valt.

De leiding van een forum heeft er ten alle tijde voor te zorgen dat de privacy, anonimiteit en veiligheid van de gebruiker gewaarborgd blijft.
Er worden dan ook door ons geen mailadressen, IP's of wat dan ook bekend gemaakt of aan derden gegeven

Deze software geeft de mogelijkheid om IP's te zien, dat is in principe mogelijk voor moderators en admins.
Op Forum Eerste Wereldoorlog is dat niet zo, IP's zijn níet voor moderators zichtbaar, alleen voor de Admin.


.
Een forum valt of staat met wederzijds respect en vertrouwen
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:36    Onderwerp: Reageer met quote

Misbruik van de PM's:

GWF pakt het zo aan:

The GWF has recently had to ban a member for misuse of the Personal Message system. Should any member attempt to harass another member via this system, and this is brought to our notice via a recipient, we will have no option but to carry out similar measures. May we remind members that we have no access to the contents of PM's, nor do we have any wish to have access. However in extreme circumstances, where a member has reported a misuse, we can, for legal reasons, request that our hosts reveal to us the contents of suspicious messages.

En daar kan ik me voor FEW wel in vinden.

De persoonlijke berichtjes vallen onder de policy van Forum Eerste Wereldoorlog
Ook daar geldt: geen aanbieden van illegale waar, en elkaar het leven niet zuur maken.
Mocht je op de een of andere manier lastig gevallen worden, meld het dan even aan mij zodat ik aktie kan ondernemen.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1


Laatst aangepast door Yvonne op 02 Jun 2011 10:46, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:38    Onderwerp: Reageer met quote

Pas op voor deze oplichter
http://forumeerstewereldoorlog.nl/viewtopic.php?t=17715
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:40    Onderwerp: Reageer met quote

Hoe doe ik mee op dit forum:
http://forumeerstewereldoorlog.nl/viewtopic.php?t=91
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 02 Jun 2011 10:43    Onderwerp: Reageer met quote

`Wat doen moderators en admins
http://forumeerstewereldoorlog.nl/viewtopic.php?t=11629

Dat is wel er gedateerd zeg Very Happy De strekking is wel hetzelfde.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 03 Jun 2011 16:21    Onderwerp: Reageer met quote

Smilies:
http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/viewtopic.php?t=87
(c) www.fok.nl
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45661

BerichtGeplaatst: 03 Jun 2011 16:26    Onderwerp: Reageer met quote

Zo nu en dan kom ik onze teksten en policy elders op het wereldwijde web tegen.
Deze teksten (en smilies) zijn afkomstig van www.fok.nl waarvoor ik werkzaam ben.
http://forum.fok.nl/fok/get_faq_question/5

Deze zijn in 2005 aangepast op onze situatie maar zijn nog steeds (c) fok.nl
Zou je een deel van deze regels willen overnemen dan is een mail naar
yvonne@fok.nl
de aangewezen weg.
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> Belangrijke mededelingen Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group